Com ser un bon estalviador

Med1

31 oct. 2019

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Estalvi, que se celebra tots els anys el 31 d'octubre, des que va ser instaurat l'any 1924 amb l'objectiu de desenvolupar una major consciència per l'estalvi, des de Med1 volem donar-te  8 consells bàsics per a ajudar-te estalviar:

  • Planifica: estableix un pla, tant en termini com en els objectius que persegueixes. És el primer pas i dels més importants.
  • No destinis a l'estalvi els diners que et sobrin a final de mes. Quan cobris la teva nòmina o rebis els teus ingressos, destina un pressupost realista o al teu gust, que sigui còmode, marcant-te sempre metes assolibles.
  • Registra els teus moviments: pots fer-ho en paper o també creant un registre informàtic. 
  • Compra de forma intel·ligent i quan realment ho necessitis: busca ofertes i no et deixis portar per impulsos.
  • Redueix les despeses a casa: consumeix només l'energia necessària. Tanca llums quan no les necessitis, i assegura’t que has contractat la potència adequada. En moltes ocasions aquesta potència és excessiva i pagues molt més sense necessitat. No dubtis a revisar-ho.
  • Oci de forma raonable: no és necessari oblidar-se de l'oci. Redueix els àpats fora de casa i planeja els teus viatges amb antelació. 
  • Valora l'opció d'invertir: existeixen multitud de productes financers que poden donar-te rèdits. Estudia la millor inversió.
  • No et rendeixis: malgrat que pugui sonar obvi, és la regla estrella del decàleg! Estalviar, al cap i a la fi, és un hàbit; i adquirir qualsevol hàbit porta el seu temps. La constància i la confiança seran els teus millors aliats.

 

Aquestes consideracions pràctiques no són en cap cas una recomanació o invitació inversora, ni la publicitat de cap producte o servei.  A Med1, gràcies a l’acord de col·laboració que tenim amb el BBVA, t’oferim l’accés al que millor s’adapti a les teves necessitats en cada moment. Consulta’ns sense cap compromís a través del següent formulari i un gestor comercial contactarà amb tu.

 

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U; NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.