Serveis i productes particulars

Med1 Serveis Financers t'ofereix una àmplia gamma de productes que s'adapten a cada moment de la teva vida.

Targetes / Comptes

Disposem d'una gran varietat de comptes i targetes que t'ajudaran a gestionar el teu dia a dia.

Estalviar / Invertir

Perquè estalviar és la millor inversió, t’oferim la possibilitat de treure la màxima rendibilitat als teus estalvis amb l'àmplia gamma de productes d'inversió que BBVA posa al teu abast.

Obtenir finançament

Des de comprar la teva nova llar fins a fer el viatge dels teus somnis, sigui quin sigui el teu projecte, contacta'ns i t'ajudarem a trobar el finançament que necessites amb unes condicions molt avantatjoses mitjançant els productes de BBVA.

Automòbils

Posem a la teva disposició un àmplia oferta de vehicles en condicions especials, de compra o de renting. I si no trobes el que necessites, el busquem per tu.

Accedeix
a la teva banca online

Actualitat del Grup Med

Cinc consells abans de començar a invertir

Cinc consells abans de començar a invertir

Med1- 16 febr. 2024

Si tens l’objectiu de treure un millor rendiment als teus estalvis, invertir en productes financers és una de les eines més recomanables que tens al teu abast per augmentar el teu patrimoni personal. Ara bé, per evitar ensurts i decidir les inversions més adequades al teu perfil, és important que tinguis en compte unes normes bàsiques. Et donem cinc senzills consells que et seran de molta ajuda ab

Continuar llegint...
Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins?

Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins vivint?

Medilloguem- 23 febr. 2024

Has decidit vendre un immoble de la teva propietat, però es dóna la situació que hi tens inquilins vivint de lloguer: pots dur a terme aquesta operació? No et preocupis perquè vendre un pis amb llogaters és perfectament legal i vàlid, tot i que s’han de complir una sèrie de condicions. T’expliquem com pots vendre un habitatge de la teva propietat que tingui inquilins.

Continuar llegint...
Coneix els millors parcs d'atraccions del món

Coneix els millors parcs d'atraccions del món

Mediviatges- 23 febr. 2024

Busques una bona descàrrega d’adrenalina? T’animes a saber què se sent en muntar-se a les muntanyes russes més vertiginoses del planeta? O més aviat prefereixes una immersió total en un ambient festiu i traslladar-te a un món de fantasia? En qualsevol dels casos, trobaràs tot això i molt més als millors parcs d’atraccions del món. Coneix-ne els cinc més espectaculars.

Continuar llegint...