Serveis i productes particulars

Med1 Serveis Financers t'ofereix una àmplia gamma de productes que s'adapten a cada moment de la teva vida.

Targetes / Comptes

Disposem d'una gran varietat de comptes i targetes que t'ajudaran a gestionar el teu dia a dia.

Estalviar / Invertir

Perquè estalviar és la millor inversió, t’oferim la possibilitat de treure la màxima rendibilitat als teus estalvis amb l'àmplia gamma de productes d'inversió que BBVA posa al teu abast.

Obtenir finançament

Des de comprar la teva nova llar fins a fer el viatge dels teus somnis, sigui quin sigui el teu projecte, contacta'ns i t'ajudarem a trobar el finançament que necessites amb unes condicions molt avantatjoses mitjançant els productes de BBVA.

Automòbils

Posem a la teva disposició un àmplia oferta de vehicles en condicions especials, de compra o de renting. I si no trobes el que necessites, el busquem per tu.

Accedeix
a la teva banca online

Actualitat del Grup Med

Beneficis dels panells solars a la teva economia

Beneficis dels panells solars a la teva economia

Med1- 22 maig 2024

En un entorn on la preocupació pel medi ambient està en augment constant, l'adopció de tecnologies sostenibles s'ha convertit en quelcom més que una tendència. Els panells solars han sorgit com una solució prometedora, no només per reduir la petjada de carboni, sinó també per millorar l'economia familiar. Així doncs, els beneficis d’instal·lar panells solars són nombrosos. Te'ls expliquem.

Continuar llegint...
Edimburgo Mediviatges

Viatja en cotxe per escòcia: sis parades imprescindibles

Mediviatges- 12 juny 2024

Escòcia és una destinació ideal per recórrer en cotxe, ja que en pocs dies de viatge podràs recórrer grans ciutats, visitar castells aïllats, veure paisatges naturals de gran bellesa o conèixer les destil·leries de whisky més autèntiques. Quina és la ruta ideal per recórrer Escòcia en cotxe? Quins indrets no et pots perdre? Aquestes són les sis parades imprescindibles.

Continuar llegint...
Pot una empresa passar a un empleat amb contracte a temps parcial a temps complet?

Pot una empresa passar a un empleat amb contracte a temps parcial a temps complet?

Mediconsulting- 11 juny 2024

A vegades, per motius de producció o amb l'objectiu de cobrir necessitats puntuals, les empreses recorren a contractacions de personal temporal. No obstant això, sovint també succeeix que aquestes mateixes empreses veuen més factible transformar un contracte a temps parcial en un contracte a temps complet. Com es fa? Quins són els requisits?

Continuar llegint...