Com aconseguir una planificació financera efectiva

Med1

7 maig 2024

Com ja vam explicar a l'article “Per què és important tenir una planificació financera personal”, la planificació financera és fonamental per gestionar adequadament les teves finances al llarg de la vida, ja que té com a objectiu satisfer tant les teves necessitats actuals com futures. Un pla financer ben estructurat no sols et permet anticipar i controlar esdeveniments rellevants i possibles adversitats, sinó que també protegeix el teu patrimoni.

 

5 passos per a una planificació financera efectiva: 

 

Assolir els teus objectius financers requereix planificació i disciplina. Des de Med1, t'ajudem a dissenyar i executar una planificació financera efectiva : 

 

Avaluació de la teva situació financera actual:

Analitzem els teus ingressos, les despeses, els deutes i el patrimoni actual per tenir una visió clara i actualitzada de la teva situació financera i poder definir uns objectius realistes.

 

Definició dels teus objectius financers: 

Un cop avaluada la teva situació actual, t’ajudem a definir el teus objectius financers a curt, mitjà i llarg termini, com ara comprar una casa, estalviar per a l'educació dels teus fills o planificar la teva jubilació.

 

Creació d’un pressupost i un pla d'estalvi: 

Desenvolupem conjuntament un pressupost realista que t'ajudi a controlar les despeses i establir un pla d'estalvi per assolir els teus objectius financers a curt, mitjà i llarg termini.

 

Invertir de manera intel·ligent: 

Considerem opcions d'inversió que s'ajustin als teus objectius financers i tolerància al risc. En base a la teva situació i els teus objectius, t'orientem sobre quins productes d'inversió s'ajusten millor a les teves necessitats.

 

Revisió i ajust el teu pla periòdicament: 

Revisa regularment el teu pla financer i fes els ajustaments necessaris per adaptar-lo a canvis a la teva vida o a les teves metes financeres.

Una bona planificació financera és clau per assolir els teus objectius i assegurar el teu benestar financer al llarg de la vida. Siguin quins siguin els teus objectius, comptar amb un pla financer sòlid t'ajudarà a assolir-los de manera efectiva.

 

Com et podem ajudar des de Med1

 

A Med1, com a agents bancaris de BBVA, comptem amb un ampli equip d'experts financers compromesos a acompanyar els clients en el disseny i execució de la seva planificació financera al llarg del temps per tal que aconsegueixin els seus objectius financers a curt, mitjà i llarg termini.

Si estàs interessat en fer una planificació financera personalitzada i adaptada a les vostres necessitats. Omple el següent formulari i t'informarem sense cap compromís.

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA). Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.