Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Estalvi i diversió – Med1

Estalvi i diversió

12 març 2021

Estalviar no és sempre fàcil. Tots coneixem la teoria de no gastar més del que ingresses, però a la pràctica, comporta esforç i sacrifici. Hi ha una bona notícia: és possible capgirar-ho i convertir l’estalvi en un joc. T’expliquem com.

Continuar llegint...
D’estalviador a inversor – Med1

La transformació d'estalviador a inversor

12 març 2021

Estalviar i invertir suposen ajornar el consum, però difereixen en la intenció. Amb l’estalvi, esperem disposar del capital guardat en un temps futur, mentre que invertint esperem disposar-ne a banda d’una rendibilitat, un extra. T’expliquem com fer el pas d’estalviador a inversor i què has de tenir en compte.

Continuar llegint...
Com reduir el risc en les inversions a través del temps.

Com reduir el risc en les inversions a través del temps.

22 febr. 2021

Un dels aspectes més importants per a tenir èxit invertint és la diversificació. En anteriors articles hem parlat d'ella i també dels diferents tipus que hi ha. Des de Med1 us expliquem en què consisteix la diversificació temporal i els seus avantatges.

Continuar llegint...
finances

Com millorar les finances després de Nadal

20 gen. 2021

Comença un nou any, el moment perfecte per a plantejar-se el futur financer. Les despeses extra de les festes han quedat enrere, i cal veure els mesos esdevenidors com una oportunitat per a superar amb èxit la costa de gener.

Continuar llegint...
inversió diversificada

La importància de l’estalvi i com rendibilitzar-lo a través d’una inversió diversificada

1 des. 2020

L’estalvi és una peça molt important de la nostra planificació financera. Des de Med1 et donem les claus per treure-li rendiment fent una inversió diversificada.

Continuar llegint...
Plans de pensions

Què cal saber sobre els plans de pensions

19 oct. 2020

Un pla de pensions és un producte d’estalvi per a la jubilació amb avantatges fiscals. Complementa la pensió pública de jubilació per poder mantenir una qualitat de vida després de la retirada professional. T’expliquem els seus avantatges i tot el que has de saber.

Continuar llegint...