Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Cinc raons per contractar un fons d’inversió | Med1

Cinc raons per contractar un fons d’inversió

19 jul. 2021

A l'hora de triar un producte financer com a mètode d'estalvi, és important conèixer els seus riscos i avantatges per poder tenir-ne una valoració objectiva i fer rendible la nostra inversió. La versatilitat, flexibilitat i la seva fiscalitat, entre altres factors, fan que els fons d’inversió siguin productes financers a contractar com a eina d’estalvi.

Continuar llegint...
plans de pensions

Per què contractar un pla de pensions a través de Med1

22 juny 2021

A l’hora de contractar un pla de pensions, el primer que mirem són les condicions del pla o les bonificacions per traspàs d’entitat, però hi ha molts altres factors a tenir en compte: alguns d’ells són fins i tot més importants.

Continuar llegint...
Què són els fons d’inversió i per què funcionen com a eina d’estalvi?

Què són els fons d’inversió i per què funcionen com a eina d’estalvi?

16 juny 2021

La versatilitat, flexibilitat i la seva fiscalitat fan que, entre d’altres factors, els fons d’inversió siguin productes financers a utilitzar com a eina d’estalvi. A continuació t’expliquem què son, com funcionen i els seus avantatges.

Continuar llegint...
Com reduir el risc en les inversions amb la diversificació per empreses – Med1

Com reduir el risc en les inversions amb la diversificació per empreses

17 maig 2021

En anteriors articles explicàvem que un bon inversor sap que diversificar les inversions en les quals posa els seus diners i ampliar la seva cartera d'inversions li brinda més opcions de rendibilitat i major fluïdesa quant als guanys i el nivell de risc al qual s'exposa. Avui t’exposem com pots reduir el risc en les inversions amb la diversificació per empreses.

Continuar llegint...
Quines cobertures ens aporta el fons de garantia de dipòsits– Med1

Què és i com ens podem beneficiar del Fons de Garantia de Dipòsits?

10 maig 2021

Per tal de poder aprofitar al màxim les cobertures que ens ofereix el Fons de Garantia de Dipòsits davant la fallida d’alguna entitat bancària, és important saber com s’estructura el fons, els imports que garanteix i les entitats que hi estan adherides. En aquest article desgranem els conceptes més rellevants que ens permeten conèixer aquesta entitat.

Continuar llegint...
documentacio

Perquè la meva entitat bancària em demana documentació personal tant sovint?

28 abr. 2021

En aquests últims anys, tots els clients, particulars i empreses, estan rebent notificacions de la seva entitat bancària sol·licitant-los l’actualització de les seves dades personals, en un termini de temps determinat i amb l’advertència de bloqueig de compte en el cas de no facilitar-la. A què és degut? T’ho expliquem a continuació.

Continuar llegint...