Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Estalviar com a propòsit d’Any Nou – Med1

Estalviar com a propòsit d’Any Nou

13 gen. 2020

Una de les raons per les quals incomplim els nostres propòsits d'any nou és perquè els objectius no són prou concrets o no tenim un pla per a recolzar-los.

Continuar llegint...
Les edats de l’estalvi – Med1

Com estalviar segons la teva edat

16 des. 2019

L'estalvi no és una destinació sinó el mitjà amb el qual complir els projectes de cada etapa vital en les millors condicions. Des de Med1 et convidem a descobrir les diferents etapes vitals de l’estalvi. Coincideixen amb les teves?

Continuar llegint...
Dia Mundial de l’Estalvi: com ser un bon estalviador – Med1

Com ser un bon estalviador

31 oct. 2019

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Estalvi, que se celebra tots els anys el 31 d'octubre, des que va ser instaurat l'any 1924 amb l'objectiu de desenvolupar una major consciència per l'estalvi, des de Med1 volem donar-te 8 consells bàsics per a ajudar-te estalviar:

Continuar llegint...
Mètodes per estalviar durant l’any – Med1

5 mètodes eficaços que t’ajudaran a estalviar diners al llarg de l'any

28 oct. 2019

Existeixen diverses maneres de potenciar l'estalvi però la seva efectivitat serà diferent depenent de cadascun, ja que el mètode que funciona per a tu potser no ho és per a una altra persona. No obstant això, podem recomanar-te alguns dels mètodes més eficaços per ajudar-te en la constant tasca d’estalviar durant tot l’any.

Continuar llegint...
Què és l'interès compost – Med1

Què és l'interès compost

21 oct. 2019

Saps com t’ajuda l'interès compost quan inverteixes els teus diners? Des de Med1 t’expliquem com és un dels factors que més fa créixer els nostres estalvis.

Continuar llegint...
creixement planta

Aportacions periòdiques a fons d’inversió

7 oct. 2019

A l’hora d’invertir ho podem fer de forma puntual amb una quantitat determinada o de forma sistemàtica amb petites aportacions. A Med1 t’expliquem les avantatges de fer petites aportacions periòdiques. Descobreix-les

Continuar llegint...