Serveis i productes professionals i negocis

Comptes / targetes

Posem al teu abast una àmplia gamma de comptes corrents perquè puguis triar aquell que millor s'adapti a les necessitats de la teva empresa, negoci o activitat professional.

Estalviar/Invertir

Tant si tens una empresa com si ets autònom t'ajudem a treure-li el màxim partit als teus recursos amb l'àmplia gamma de productes d'inversió que posem al teu abast. I recorda que tens a la teva disposició un assessor personal de Med1 Serveis Financers per ajudar-te a seleccionar el millor producte d'estalvi.

Obtenir finançament

Iniciar un nou negoci, invertir en nous equipaments, fer front a tensions puntuals de tresoreria, etc. Des de Med1 Serveis Financers recolzem el teu projecte ajudant-te a trobar el finançament que necessites en unes condicions molt avantatjoses.

Automòbils

Posem a la teva disposició un àmplia oferta de vehicles en condicions especials, de compra o de renting. I si no trobes el que necessites, el busquem per tu.

Accedeix
a la teva banca online

Actualitat del Grup Med

Aspectes clau per planificar amb èxit la jubilació

Aspectes clau per planificar amb èxit la jubilació

Med1- 21 nov. 2023

Tenir una correcta planificació financera al llarg de la vida és imprescindible si es vol gaudir d'una jubilació pròspera. I com més aviat es comenci a preparar per a aquesta etapa, millor. Per això, hi ha diferents aspectes a tenir en compte dins de la preparació per a la jubilació.

Continuar llegint...
HISENDA RETORNAT RENDA 2

Hisenda encara no t’ha retornat la renda?

Mediconsulting- 23 nov. 2023

Una situació habitual que pots viure com a contribuent: vas fer la declaració de la renda, vas obtenir un resultat negatiu, és a dir, que et va sortir a tornar, i la vas presentar en el termini corresponent. I, no obstant, a hores d'ara, Hisenda encara no t'ha pagat. És un error? T'has de preocupar? Hi ha alguna gestió pendent? La resposta és molt senzilla i t'ho expliquem en aquest article.

Continuar llegint...
Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

Renda fixa o variable. On invertir en temps d’incògnita?

Medpatrimonia- 22 nov. 2023

A l’hora d’invertir, una de les primeres decisions que es prenen és escollir entre destinar el patrimoni a la renda fixa o a la renda variable. Ambdues són tipologies d’inversions que compten amb les seves característiques pròpies i, per aquesta mateixa raó, estan destinades a diferents perfils d’inversor. T’expliquem quines són les principals diferències entre renda fixa i renda variable i quina

Continuar llegint...