Serveis i productes professionals i negocis

Comptes / targetes

Posem al teu abast una àmplia gamma de comptes corrents perquè puguis triar aquell que millor s'adapti a les necessitats de la teva empresa, negoci o activitat professional.

Estalviar/Invertir

Tant si tens una empresa com si ets autònom t'ajudem a treure-li el màxim partit als teus recursos amb l'àmplia gamma de productes d'inversió que posem al teu abast. I recorda que tens a la teva disposició un assessor personal de Med1 Serveis Financers per ajudar-te a seleccionar el millor producte d'estalvi.

Obtenir finançament

Iniciar un nou negoci, invertir en nous equipaments, fer front a tensions puntuals de tresoreria, etc. Des de Med1 Serveis Financers recolzem el teu projecte ajudant-te a trobar el finançament que necessites en unes condicions molt avantatjoses.

Automòbils

Posem a la teva disposició un àmplia oferta de vehicles en condicions especials, de compra o de renting. I si no trobes el que necessites, el busquem per tu.

Accedeix
a la teva banca online

Actualitat del Grup Med

Beneficis dels panells solars a la teva economia

Beneficis dels panells solars a la teva economia

Med1- 22 maig 2024

En un entorn on la preocupació pel medi ambient està en augment constant, l'adopció de tecnologies sostenibles s'ha convertit en quelcom més que una tendència. Els panells solars han sorgit com una solució prometedora, no només per reduir la petjada de carboni, sinó també per millorar l'economia familiar. Així doncs, els beneficis d’instal·lar panells solars són nombrosos. Te'ls expliquem.

Continuar llegint...
Com escollir un fons d’inversió? 5 indicadors clau

Com escollir un fons d’inversió? 5 indicadors clau

Medpatrimonia- 22 maig 2024

Els fons d’inversió són instruments que ofereixen innombrables avantatges. Però davant tota l’oferta i varietat de fons del mercat, sovint es fa realment difícil seleccionar els fons on invertir.

Continuar llegint...
La importància de mantenir les cobertures de les teves assegurances actualitzades

La importància de mantenir les cobertures de les teves assegurances actualitzades

Medicorasse- 22 maig 2024

Les circumstàncies personals, els riscos als quals t'exposes i les necessitats asseguradores canvien amb el temps i, per tant, mantenir les cobertures del moment de la contractació et poden deixar desprotegit i afectar econòmicament. T'expliquem com evitar aquestes situacions.

Continuar llegint...