Volem ajudar-te a estalviar. Descobreix per què invertir és la millor opció

A cada moment de la vida, i per motius diferents, ens trobem en la necessitat de procurar-nos tranquil·litat i estabilitat.

22 oct. 2018

A cada moment de la vida, i per motius diferents, ens trobem en la necessitat de procurar-nos tranquil·litat i estabilitat. Durant la joventut, quan s’ha creat una família o quan arriba la jubilació, és important haver creat un coixí de seguretat econòmica mitjançant l’estalvi.

Perquè volem que en un futur disposis d’uns estalvis que et permetin dur a terme els teus projectes personals, a Med1 Serveis Financers volem ajudar-te a estalviar.

Com podem estalviar invertint?

El més important per estalviar és mantenir la filosofia de destinar part del nostres ingressos a l’estalvi i al inversió i realitzant aportacions periòdiques de forma recurrent en instruments financers que ens permetin tenir mobilitat financera-fiscal i que s’adeqüin a la nostra tipologia de risc.

Un d’aquests instruments financers són els fons d’inversió. La quantitat a destinar dependrà de les possibilitats econòmiques de cada persona, de l’objectiu que tingui a mig-llarg termini i del moment vital en el qual es trobi.

 

Quines avantatges té invertir periòdicament en un fons d’inversió?

  1. Flexibilitat: podem modificar la quantitat a invertir, disposar dels diners en cas de necessitat, paralitzar l’aportació o fer ingressos extraordinaris.
  2. Adaptabilitat: en funció del nostre perfil podrem triar a quin fons d’inversió invertir: conservador, moderat o decidit.
  3. Agilitat: podem canviar d’estratègia i de tipologia de fons en qualsevol moment, afavorint-nos de la situació dels mercats, sense tenir que tributar per fer-ho.
  4. Transparència: en tot moment pots estar informat de l’evolució dels teus estalvis.
  5. Capital compost: aportant periòdicament aconseguim capitalitzar les aportacions realitzades més els rendiments d’aquestes.
  6. Fiscalitat: els rendiments obtinguts per la teva inversió no tributen fins que no es fa un reemborsament parcial o total dels estalvis.

Comencem a estalviar? Invertim!

A Med1 Serveis Financers, t’oferim un tracte preferent i personalitzat per part d’experts que posen a al teva disposició múltiples possibilitats d’estalvi i inversió -a través de BBVA- (entitat que treballa amb gestores de fons d’ inversió de tot el món) adaptades a les teves necessitats.

Truca’ns al telèfon 93 567 88 28 o omple sense cap compromís el següent formulari i contactarem amb tu el més aviat possible.