Impulsa el teu negoci amb un finançament a mida

Finançament a mida, negoci, consulta

28 juny 2018

Si necessites finançament per a impulsar el teu projecte, existeixen diverses modalitats per millorar la gestió del teu negoci. És necessari entendre bé quines són les característiques d’aquests mètodes i com s’adapten a les nostres necessitats. 

  • Compte de  crèdit: és una operació en la qual l’entitat financera posa una quantitat de diners a disposició de l’empresa, i només es cobren diners sobre la quantitat gastada.
  • Rènting: és el pagament mensual per l’ús d’equipament (vehicles, immobles, material informàtic, etc.) sense haver d’augmentar el nivell d’endeutament. Inclou el manteniment de l’equipament.
  • Lísing: és el pagament mensual per l’ús d’equipament (vehicles, immobles, material informàtic, etc.) que són propietat de l’entitat bancària, sense haver d’augmentar el nivell d’endeutament. Quan acaba el contracte d’arrendament, ofereix l’opció de compra del bé.
  • Factoring: és una forma de rebre anticipadament les factures pendents de cobrament, a canvi d’un interès.
  • Hipoteques Negoci BBVA: se sol·licita un capital per a la compra d’un immoble per al negoci. El retorn del seu capital es determina segons el tipus d’interès i el termini per a la seva devolució.

Totes aquestes opcions poden ser vàlides per fer créixer pas a pas i a la teva mida el teu negoci. Els gestors comercials de Med1Serveis Financers estan a la teva disposició per orientar-te per que triïs aquell tipus de finançament que s’adapta més a les teves necessitats amb unes condicions preferents. Sol·licita més informació aquí