Fes realitat els teus somnis

Vols regalar-te un capritx? Et cases? Vols canviar-te de cotxe? Necessites una cuina nova?

7 set. 2018
Segurament en molts moments de la teva vida has tingut somnis que has volgut realitzar: equipar i reformar la teva casa, uns estudis a l'estranger, l'última tecnologia... En tots aquests casos, la necessitat d'una quantitat de diners en concret es pot satisfer demanant un préstec, una bona alternativa per finançar qualsevol d'aquestes necessitats. És per això que des de Med1 Serveis Financers t'ajudem a trobar el préstec personal a la mesura de les teves necessitats i amb la facilitat de poder retornar-lo en còmodes quotes mensuals.
 
Per exemple, si demanes un préstec de 20.000 € per a un cotxe a un termini d'amortització de 60 mesos la teva quota mensual serà de 375,14 €*. I si vols fer reformes a la teva llar per valor de 35.000 €, la teva quota mensual serà de 656,49 €* també a un termini d'amortització de 60 mesos.
 

Avantatges

 
• Comptes amb la confiança de la nostra experiència i assessorament personalitzat.
• Realitzarem un estudi de les teves necessitats i t'assessorarem perquè triïs l'import i termini i quota mensual que millor s'adapta a tu.
• Tindràs les millors condicions de finançament perquè compleixis tots els teus somnis.
• Realitza tots els projectes que tinguis present amb els millors avantatges.
 
 
A Med1 Serveis Financers trobaràs la consulta professional que les teves necessitats requereixen. Els nostres gestors t'indicaran quines són les millors condicions financeres dels productes del BBVA, de manera personalitzada per a cadascuna de les situacions que es plantegin.
 
Per a més informació, clica aquí.
 
 
* TIN 4,75% i TAE 4,75%. Consulta les condicions de finançament del BBVA amb un gestor comercial