4 passes per començar a invertir en el teu futur

Med1

27 abr. 2023

L’estalvi sistemàtic es un mètode basat en la idea d’estalviar a través d’una inversió constant en el temps. És a dir, destinar recurrentment una quantitat a invertir per gaudir al futur d’una situació econòmica que permeti mantenir els nivells de vida actuals.

Les circumstàncies econòmiques i financeres canvien amb el temps i és necessari adaptar-les al moment actual. Per això és important començar a estalviar per al futur amb una estratègia que s’adapti a les teves necessitats i permeti aconseguir el objectius marcats.

Què he de fer per invertir de cara al futur?

1. Marcar l'objectiu de l'estalvi

Des d’estalviar per als estudis dels fills, fins a l’entrada per un  finançament futur (com un habitatge o vehicle) o per tenir una jubilació  més còmoda. Tenir un objectiu d’estalvi a llarg termini t’ajudarà a ser constant i a tenir la disciplina necessària per aconseguir-lo.

2. Definir l'aportació

L’objectiu és que l’import destinat a l’estalvi et faci sentir còmode, que et permeti afrontar les teves necessitats del present i que sigui una base de cara al futur. Recorda que pots variar la quantitat en qualsevol moment.

3. Triar el tipus de producte d’inversió

T’ajudem a trobar el producte que et permeti obtenir la rendibilitat  desitjada a llarg termini i s’adapti al teu perfil de risc. El sistema financer compta amb diverses alternatives d'estalvi i inversió pensades justament per a ajudar als qui desitgen estalviar de manera constant.

4. Si pots començar avui, millor que demà

En les inversions a llarg termini, el més important és el temps. Com més temps es manté la inversió periòdica, més rendiment tindrà gràcies a l’efecte multiplicador de l’interès compost.

 

Com et podem ajudar des de Med1?

A Med1, en la nostra condició d’agents bancaris de BBVA, treballem per ajudar als nostres clients en la seva planificació financera de manera que puguin afrontar el present i preparar un futur que els permeti mantenir el nivell de vida actual: analitzem el mercat, la situació financera particular i proposem les solucions per assolir els objectius.

Si estàs interessat en planificar el teu futur consulta’ns sense compromís a través del següent formulari i un gestor comercial contactarà amb tu.

Avís legal:

Aquest és un text divulgatiu sobre estalvi. No es promociona ni es fa publicitat de cap producte d’estalvi ni d’inversió en concret, i, en tot cas, cal advertir, segons manen el Banc d’Espanya i la CNMV, que la rendibilitat de les inversions està sempre subjecta a les fluctuacions de mercat, que les rendibilitats passades no condicionen ni preveuen drets en el futur, que la rendibilitat de determinats productes pot ser nul·la o, en el pitjor dels casos, negativa, així com que les inversions estan lligades al factor risc i s’ha de determinar prèviament el seu perfil d’inversor.

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA). Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.