Per què contractar un pla de pensions a través de Med1

Med1

22 juny 2021

En el moment que decidim contractar un pla de pensions ho fem pensant en el nostre futur i el de la nostra família, i el primer que fem és preguntar-li a l’entitat bancària amb què treballem sobre les condicions i bonances dels plans de pensions. És un bon exercici, però les expectatives dels clients han de ser més altes. A continuació, et donem quatre  raons per què hauries de tenir el teu pla de pensions a través de Med1 (i si ja el tens, mantenir-lo):

Quins avantatges t’aporta tenir un pla de pensions a través de Med1

Assessorament personalitzat

Sabem com d’important és per a tu contractar un pla de pensions i la quantitat d’informació que hi ha al respecte. Per això, un  assessor comercial s’ocuparà de tot. Ell et proporcionarà la informació necessària en cada etapa:

Pre-Incorporació: se t’informarà del ventall de plans de pensions del BBVA que disposem i de les seves característiques, així com de les cobertures que cada pla et podrà oferir en funció de les teves circumstàncies laborals i personals, per tal que triïs el que més s’adapta al teu perfil.

Incorporació: en l'instant en què contractis el pla de pensions, podràs demanar  un certificat de pertinença, en el qual consten les especificacions tècniques  i la política d'inversió.

Post-Incorporació: rebràs en el moment que ho desitgis una avaluació  i informació sobre l'evolució i situació del pla, les teves aportacions, el valor, les prestacions i els drets econòmics. El teu assessor comercial estarà a la teva disposició per a qualsevol consulta que necessitis. 

Ampli ventall de possibilitats d’inversió

Gràcies a la condició de Med1 com a agent bancari de BBVA, pots accedir una àmplia tipologia de plans de pensions en gran varietat de sectors, filosofia d’inversió i risc. D’aquesta manera, podràs contractar el pla de pensions que s’adapti millor a les teves necessitats i perfil.

Inversió a mida

Perquè cada client és diferent i té necessitats i perfils d’inversió diversos, el teu  assessor comercial t’acompanyarà en tot moment per tal de dissenyar el pla que vols (diversificat en diferents sectors o tipologies d’inversió), amb plena flexibilitat en  les teves aportacions (periòdiques o úniques; quan vulguis i de la quantitat que desitgis) i la possibilitat de fer aportacions extraordinàries sempre que vulguis.

Fiscalitat

Les aportacions al pla de pensions suposen un benefici fiscal; no pagues impostos pels beneficis que obtens fins al moment de la retirada del fons (consulta els límits d’aportacions anuals deduïbles en cada moment). També hi altres aspectes fiscals que són importants i dels quals et pots beneficiar, com poden ser el moment del rescat, les reinversions o les transmissions a hereus.  Des de Med1 et proporcionem tota la informació que necessites per optimitzar la teva fiscalitat.

Si necessites més informació sobre els plans de pensions omple aquest formulari i un assessor comercial et donarà resposta.

Aquest és un text divulgatiu sobre els plans de pensions.

Quan hagis decidit contractar un pla, escull el que millor s’adapti a les teves necessitats  i beneficia’t de les bonificacions per traspassos externs als plans que estiguin en campanya.

Les aportacions son deduïbles de la base imposable general del IRPF (fins al límit establert en cada moment en la normativa fiscal) a la teva declaració de la renda. 

Abans de contractar consulta les alertes de liquiditat, l’indicador de risc i el document fonamental present en cadascun dels plans.

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA). Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.