Estalvi i diversió

Med1

12 març 2021

Diuen que per a estalviar n'hi ha prou amb no gastar més del que s'ingressa. Una cosa tan aparentment senzilla com adaptar el nivell de despeses als teus ingressos acaba sent una quimera per a moltes persones. Però hi ha una manera que ens facilita la complicada tasca de controlar les despeses i permet introduir l’hàbit en els més petits: la gamificació.

Encara que sembli enrevessat, traslladar aquest concepte a l'estalvi és molt fàcil. Vàries són les pautes que pots adoptar per a estalviar jugant i d'aquesta manera utilitzar la gamificació com una eina al servei de la teva economia domèstica. 

 

Gamifica el teu estalvi

El concepte d'estalvi pot ser tediós, s necessita molt temps i esforç per a començar a veure resultats, i són molts els que no troben les forces suficients per a començar engreixar el seu petit matalàs, i posposen el tema per a demà.

La gamificació pot ser la solució que necessites, ja que consisteix a utilitzar mecanismes relacionats amb l'entorn dels jocs per a augmentar la motivació i aconseguir resultats més positius. 

 
1. Cerca algú amb qui compartir el teu repte.

És sempre més eficaç quan és social. 

 
2. Recompenses immediates.

És la clau per a motivar-nos i aconseguir els nostres objectius. Crea un sistema de medalles o dóna't algun capritx concret del qual puguis gaudir només si compleixes amb els teus objectius. Cada vegada que resisteixis les temptació de comprar una cosa innecessària, posa't una medalla! Per cada 10 medalles aconseguides, rep un premi. No ha de ser una cosa monetària, recorda que és d'estalvi del que estem tractant.

 
3. El poder de les App.

Els mètodes tradicionals poden fer que ens relaxen i minvem la quantitat dels nostres estalvis, però podem fer servi diferents aplicacions tecnològiques que t’ajudaran a impulsar un sistema d'incentius a través de la gamificació. El potencial d'aquestes aplicacions és molt alt gràcies a la seva capacitat d'innovació i la utilització de noves tecnologies.

El més important és ser constant a l'hora d'estalviar i seguir trucs complementaris que ens assegurin l'èxit a l'hora d'aconseguir el nostre objectiu.

 

En cas de necessitar suport per planificar el teu estalvi, a Med1 comptem amb un ampli equip de gestors comercials amb dilatada experiència que t’informaran sense cap compromís. Com a agents bancaris de BBVA, posem al teu abast una àmplia gamma de productes d’estalvi i inversió per poder seguir una estratègia diversificada adaptada a les teves necessitats. Consulta’ns sense cap compromís a través del següent formulari i un assessor comercial contactarà amb tu.

 

Aquest és un text divulgatiu i d’actualitat sobre l’estalvi. No es promociona ni es fa publicitat de cap producte bancari o financer en concret, i, en tot cas, cal advertir, segons mana el Banc d’Espanya, que la rendibilitat de les inversions està sempre subjecta a les fluctuacions de mercat, que les rendibilitats passades no condicionen ni preveuen drets en el futur, així com que la rendibilitat de determinats productes pot ser nul·la o, en el pitjor dels casos, negativa.

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA).     Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.