Finançament per a mitigar l’impacte de la COVID-19

Med1

7 abr. 2020

Pocs haurien imaginat el que vindria després de brindar per un venturós any nou. Són temps difícils que exigeixen que s’actuï amb celeritat, decisió i encert, no sols de cara a la seguretat física dels ciutadans sinó també per a reduir, en la mesura que sigui possible, el daltabaix financer.

Tant el Govern d'Espanya, com la Generalitat de Catalunya, han ofert mesures de suport econòmic per poder donar resposta a tota la problemàtica financera que ha sorgit provocada pel coronavirus.

A Med1 som conscients de l'impacte econòmic que el contagi del coronavirus (COVID-19) està tenint sobre el sector de pimes i autònoms en el nostre país. En aquest context, volem estar encara més a prop per a continuar donant-li suport a particulars, autònoms i empreses i respondre de manera constant a les seves necessitats. A través de BBVA, posem a la seva disposició línies de liquiditat per a ajudar a gestionar l'impacte del coronavirus. Així mateix, tots els nostres equips continuen monitorant la situació per a oferir en tot moment ajuda i adoptar les mesures que siguin necessàries.

Sabem que hi haurà moltes i diferents necessitats de finançament o ajornament de pagaments i és per això que podeu fer-nos arribar les vostres inquietuds a l'equip d'assessors/ores de Med1, qui roman totalment operatiu. Tant al seu servei des dels canals digitals i remots, que possibiliten la realització de la pràctica totalitat de les gestions sense desplaçaments, com, si ho desitja, presencialment a les nostres oficines sol·licitant cita prèvia.

A Med1 estem pendents de l’actualitat i de les recomanacions que es facin des de les entitats pertinents, i comunicarem qualsevol acció que implantem per tal que els nostres clients puguin continuar rebent els nostres serveis amb la mateixa qualitat i eficiència habitual.

Consulta’ns sense cap compromís a través del següent formulari i contactarem amb tu.

 

Med1 Serveis Financers, en la seva condició d’Agent bancari del BBVA, intervé en nom d’aquest en la promoció i intermediació dels seus productes i operacions.