Beneficis dels panells solars a la teva economia

Med1

22 maig 2024

Els panells solars, a banda de la seva aportació al medi ambient amb la reducció de l'emissió de diòxid de carboni, aporten nombrosos beneficis a l'economia familiar:

 

Reducció de costos a llarg termini

Un dels beneficis més evidents d'instal·lar panells solars a un immoble és la reducció de costos a llarg termini a la factura d'energia. Quan els panells estan instal·lats, l'electricitat generada a partir del sol és gratuïta, cosa que pot significar un estalvi substancial en els costos d'energia de la teva llar al llarg dels anys. Això és especialment notable atès l'augment constant dels preus de l'electricitat convencional.

 

Incentius governamentals i subvencions

Alguns governs locals ofereixen incentius i subvencions per a la instal·lació de sistemes d'energia solar a les llars. Aquests poden incloure crèdits fiscals, descomptes en impostos a la propietat, programes de finançament a baix interès i subvencions directes. Aquests incentius et poden ajudar a compensar part del cost inicial d'instal·lació de les plaques solars, el que fa que la inversió sigui encara més atractiva des del punt de vista financer.

 

Increment del valor de la propietat 

La instal·lació de panells solars no només redueix els costos d'energia a llarg termini, sinó que també pot augmentar el valor de propietat. Els compradors potencials d’un immoble estan cada cop més interessats en llars que siguin eficients des del punt de vista energètic i que utilitzin fonts d'energia renovable i això pot suposar un avantatge a l’hora de vendre o llogar la teva propietat.

 

Protecció contra l'augment del preu de l'energia

Els preus de l'energia convencional tendeixen a fluctuar degut a una sèrie de factors, inclosos els costos de producció, la disponibilitat de recursos i la regulació governamental. En generar la seva pròpia electricitat a partir del sol, com a propietari d'un habitatge amb panells solars et pots protegir contra aquests augments futurs en els preus de l'energia i veure’t beneficiat d’una més gran estabilitat financera a llarg termini.

 

Contribució a la sostenibilitat ambiental

A més dels beneficis financers directes, la instal·lació de panells solars també contribueix positivament al medi ambient en reduir les emissions de carboni i disminuir la dependència dels combustibles fòssils. Això no només t’ajuda a combatre el canvi climàtic, sinó que també pot tenir beneficis per a la salut pública i la qualitat de vida.

 

Com et pot ajudar Med1? 

Des de Med1, amb el doble objectiu de proporcionar als nostres clients sostenibilitat ambiental i benestar financer, i com a agents bancaris de BBVA, oferim condicions especials de finançament la instal·lació de panells solars a habitatges i negocis, per tal que et puguis beneficiar de tots els avantatges que això comporta. En cas d’estar interessat en la instal·lació i finançament de panells solars per al teu habitatge, comunitat o negoci, omple el següent formulari i un gestor contactarà amb tu.

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA). Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.