Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Consells per a inversors novells

Consells per a inversors novells

26 jul. 2019

Hi ha diverses opcions d'inversió a través dels quals podem canalitzar els nostres estalvis. Prendre la decisió de triar la més interessant i de quina manera es gestiona pot suposar tot un repte per a aquell que no domina els coneixements financers. Des de Med1 et donem algunes pautes o recomanacions:

Continuar llegint...
Consells per a comprar una segona casa

Consells per a comprar una segona casa

8 jul. 2019

La compra d’una casa és una decisió que requereix una bona meditació. Fins que arriba el dia d’introduir la clau al pany, cal passar per una sèrie de fases prèvies. T’expliquem quines són.

Continuar llegint...
prestamos celebraciones Med1 Grup Med Corporatiu

Com finançar les teves celebracions

28 juny 2019

Són molts els motius que hi ha per a contractar un préstec personal i poder aconseguir la liquiditat que es necessita en algun moment determinat.

Continuar llegint...
Com organitzar la teva economia domèstica

Com organitzar la teva economia domèstica

22 maig 2019

Organitzar la nostra economia domèstica és el primer pas per a poder gaudir de tranquil·litat financera. Portar un control adequat de les despeses i ingressos que tenim en la nostra llar ens permetrà dibuixar una imatge precisa de la nostra situació econòmica.

Continuar llegint...
Passes a seguir per contractar la teva hipoteca

Passes a seguir per finançar la compra de vivenda a Catalunya

11 abr. 2019

La compra d’un habitatge és una de les decisions més importants que prenem a la nostra vida i és per això que s’ha d’abordar d’una manera prudent i responsable dedicant-li temps a cada etapa. Des de Med1 Serveis Financers volem acompanyar-te en aquest procés adaptant-nos a les teves necessitats personals.

Continuar llegint...
Cultura estalvi fills - cultura ahorro hijos - Med1 Grup Med Corporatiu

La importància de fomentar la cultura de l'estalvi als fills

9 abr. 2019

Imagines el patrimoni que podria acumular el teu fill si una part dels regals que rep al llarg de la seva vida es destines a productes d'inversió? Hi ha moltes opcions per a regalar els més petits, des de les més clàssiques a les més originals però, de totes les alternatives, n’hi ha una que l'ajudarà més:

Continuar llegint...