Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Plans de pensions

Què cal saber sobre els plans de pensions

19 oct. 2020

Un pla de pensions és un producte d’estalvi per a la jubilació amb avantatges fiscals. Complementa la pensió pública de jubilació per poder mantenir una qualitat de vida després de la retirada professional. T’expliquem els seus avantatges i tot el que has de saber.

Continuar llegint...
Educació financera

Educació financera: 6 trucs senzills per a millorar la teva economia domèstica

8 oct. 2020

Amb motiu del dia mundial de l’Educació Financera (5 d’octubre) des de Med1 t’ajudem en la gestió dels ingressos i les despeses. Consulta els nostres consells!

Continuar llegint...
Jardi

Per què és un bon moment per demanar una hipoteca i què s’ha de tenir en compte?

17 set. 2020

A l’hora de comprar un habitatge és importat triar el moment de fer-ho, però també ho és, i molt, triar una bona hipoteca. Des de Med1 repassem els aspectes que cal tenir en compte per triar l’hipoteca que millor s’adapta a tu

Continuar llegint...
Préstecs personals: avantatges i què he de tenir en compte

Préstecs personals: avantatges i què he de tenir en compte

6 jul. 2020

Iniciar un nou projecte, estudiar o reformar la casa són molts els desitjos que podem tenir i amb un préstec personal són possibles. Descobreix els avantatges i els factors a tenir en compte a l’hora de demanar-lo.

Continuar llegint...
Estalviar en temps de Covid-19 – Med1

L’estalvi en temps de coronavirus

4 juny 2020

La crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus ha sacsejat l'economia, però també ha suposat un canvi de mentalitat. Des de Med1 et donem uns consells per a estalviar quan l'economia es contreu a causa de la pandèmia.

Continuar llegint...
Seguim al teu costat. Ens adaptem a les teves necessitats.

Seguim al teu costat. Ens adaptem a les teves necessitats

4 maig 2020

L’impacte econòmic provocat per la COVID 19 en famílies i negocis és una realitat. Des de Med1 oferim solucions a mida als nostres clients i diverses avantatges per superar aquesta situació. Consulta-les.

Continuar llegint...