Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Actuacions Med1 davant el Coronavirus

Actuacions Med1 davant el Coronavirus

16 març 2020

En moments de dificultat i incertesa com aquests, el més important és la seguretat i el benestar dels nostres clients. Per aquest motiu, a Med1 disposem d’un pla de manteniment del servei per actuar amb efectivitat i agilitat segons les necessitats del moment.

Continuar llegint...
Com estalviar llum i aigua a final de mes – Med1

Com estalviar llum i aigua a final de mes

31 gen. 2020

Els petits desemborsaments que fem cada dia (llum, aigua, menjar o Internet, entre altres) fan efecte en la nostra economia a final de mes. A Med1 sabem el valor que té per a tu reduir aquestes despeses fixes i, per això, et volem proposar una sèrie de consells per entendre la importància que té que estalviïs a casa de cara a crear un coixí financer estable.

Continuar llegint...
Estalviar com a propòsit d’Any Nou – Med1

Estalviar com a propòsit d’Any Nou

13 gen. 2020

Una de les raons per les quals incomplim els nostres propòsits d'any nou és perquè els objectius no són prou concrets o no tenim un pla per a recolzar-los.

Continuar llegint...
Les edats de l’estalvi – Med1

Com estalviar segons la teva edat

16 des. 2019

L'estalvi no és una destinació sinó el mitjà amb el qual complir els projectes de cada etapa vital en les millors condicions. Des de Med1 et convidem a descobrir les diferents etapes vitals de l’estalvi. Coincideixen amb les teves?

Continuar llegint...
Dia Mundial de l’Estalvi: com ser un bon estalviador – Med1

Com ser un bon estalviador

31 oct. 2019

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Estalvi, que se celebra tots els anys el 31 d'octubre, des que va ser instaurat l'any 1924 amb l'objectiu de desenvolupar una major consciència per l'estalvi, des de Med1 volem donar-te 8 consells bàsics per a ajudar-te estalviar:

Continuar llegint...
Mètodes per estalviar durant l’any – Med1

5 mètodes eficaços que t’ajudaran a estalviar diners al llarg de l'any

28 oct. 2019

Existeixen diverses maneres de potenciar l'estalvi però la seva efectivitat serà diferent depenent de cadascun, ja que el mètode que funciona per a tu potser no ho és per a una altra persona. No obstant això, podem recomanar-te alguns dels mètodes més eficaços per ajudar-te en la constant tasca d’estalviar durant tot l’any.

Continuar llegint...