Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

consells per estalviar després de les vacances

Com estalviar després de vacances

22 set. 2023

Un cop les vacances arriben al final, és moment de marcar nous objectius i noves fites. Però més enllà de tornar a les rutines esportives o millorar en idiomes, continuar estalviant diners o començar a fer-ho amb petites aportacions periòdiques i sistemàtiques és un dels objectius més importants i que de vegades no es té massa en compte.

Continuar llegint...
planificació financera personal

Per què és important la planificació financera personal?

28 ag. 2023

Dur a terme una bona planificació financera personal és imprescindible per aconseguir els objectius financers que cadascú té. A continuació t’expliquem les pautes a seguir per fer una planificació financera i els múltiples avantatges que aporta.

Continuar llegint...
visa comb

Avantatges de fer servir la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges

24 jul. 2023

Les vacances d’estiu comporten sovint el pagament de serveis que no són habituals durant l’any: bitllets de transport, dinars i sopars, i un llarg etcètera de moments relacionats en aquesta època de descans i viatges. Amb la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges gaudiràs d’un gran nombre d’avantatges. Coneix-les.

Continuar llegint...
Aspectes clau per planificar amb èxit la jubilació

Aspectes clau per planificar amb èxit la jubilació

4 jul. 2023

Tenir una correcta planificació financera al llarg de la vida és imprescindible si es vol gaudir d'una jubilació pròspera. I com més aviat es comenci a preparar per a aquesta etapa, millor. Per això, hi ha diferents aspectes a tenir en compte dins de la preparació per a la jubilació.

Continuar llegint...
consells estalvi

Com estalviar durant les vacances

26 juny 2023

L'estiu és un dels moments de l'any en què la majoria de la gent gastem més diners i quan més difícil sembla poder estalviar. No obstant això, es poden seguir una sèrie de pautes per aconseguir estalviar durant l'estiu. Te les expliquem a continuació.

Continuar llegint...
Solucions de finançament d’equipament mèdic

Solucions de finançament d’equipament mèdic

24 maig 2023

La presència de la tecnologia en el sector mèdic ha generat la necessitat d’una contínua actualització d’equips. Com que la compra d'equipament mèdic sol requerir de grans sumes de diners, és necessari comptar amb un pla de finançament que faci viable la incorporació de nous actius.

Continuar llegint...