Avantatges de fer servir la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges

Med1

24 jul. 2023

Per no haver de moure’ns amb efectiu i fer qualsevol pagament de manera més fàcil i segura, el més recomanable és utilitzar les targetes de crèdit que, a més, comporten diferents avantatges. Des de Med1, com a agents bancaris de BBVA, posem a disposició dels nostres clients una targeta de crèdit amb condicions especials.

 

Avantatges de les targetes de crèdit BBVA del Col·legi de Metges

  • És gratuïta, no té costos d'emissió ni comissions de manteniment.
  • Sense comissions per retirada d’efectiu a dèbit a caixers automàtics de qualsevol oficina BBVA nacional i a la resta de caixers de la xarxa nacional Servired1.
  • Permet diferents modalitats de pagament: a fi de mes, a terminis o ajornat per aquelles despeses extraordinàries, com bitllets d’avió, estada a hotels o altres compres associades a l’estiu i que no caldrà abonar al moment per facilitar-nos l’economia personal
  • Flexibilitat per a la disposició de diners a l’estranger: ofereix diferents plans per disposar d’efectiu i fer pagaments a l’estranger. Aquests plans s’adapten a les necessitats de retirades d’efectiu en caixers fora d’Espanya i a l’import dels pagaments a establiments i botigues on line, ja sigui en moneda euro o en altra moneda.
  • Assegurança en viatges: la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges ofereix una  assegurança d'accident en viatge amb cobertura de fins a 310.000 € per defunció o incapacitat permanent total o absoluta2.
  • Assegurança per atracament en caixers: la targeta inclou una assegurança d’atracament en caixers amb un límit màxim per indemnització de 600 € per sinistre i targeta i de 1.200 € per targeta i any3.
  • Compres on-line amb seguretat: la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges compta amb els màxims nivells de seguretat que et permetrà comprar on-line sense preocupacions. Si sorgeix algun problema amb la teva compra, t’ajudem a reclamar els diners fins a 180 dies després de fer el pagament.
  • Condicions preferents en establiments adherits al programa d’avantatges i descomptes del CoMB (consulta a través de l’app o la web del COMB).

 

Com et podem ajudar des de Med1? 

Els beneficis de fer servir una targeta de crèdit són molts enfront de l'ús dels diners en efectiu. A l'hora d'aprofitar-los tots, et convidem a contractar la targeta del Col·legi de Metges. Consulta’ns sense cap compromís a través del següent formulari i un gestor comercial contactarà amb tu.

 

* INFO:  L’entitat emissora de la targeta Visa Col.legi de Metges, i prestadora i responsable de totes les funcionalitats i serveis de pagament, és el Banco de Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).   La petició i l’autorització de targetes està subjecte a les condicions d’aprovació del BBVA. Aquesta targeta VISA no acredita la condició de llicenciat en Medicina ni la condició de col·legiat al CoMB a cap efecte col·legial i/o legal

1. Excepte en caixers de "la Caixa". Límit de 50 consultes i/o disposicions a l'any en caixers Servired no BBVA.

2. Consulta les condicions de l'assegurança amb el teu gestor personal.

3. La cobertura de l'assegurança te l’abast dels 15 minuts posteriors al moment de l'extracció de l'efectiu. Per rebre la indemnització, hauràs d'abonar 30€ en concepte de despesa per franquícia.

 

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA). Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.