Coneix els avantatges del Renting de cotxes

Med1

27 març 2023

Quan et planteges disposar de cotxe propi, segurament et ve al cap la idea de triar entre un vehicle nou o de segona mà. Però existeixen altres opcions al mercat que, en funció de l'ús que facis del cotxe, poden sortir-te més a compte. El rènting és una alternativa cada vegada més utilitzada entre els usuaris, ja que aporta molts avantatges. 

Com funciona el rènting de cotxes?

El rènting és un producte financer que et permet gaudir d’un bé, en aquest cas un vehicle nou, durant un temps. Es tracta d’un contracte de lloguer d'un vehicle a llarg termini. L'usuari no es considera mai el propietari del vehicle, només l'arrendatari d'aquest bé durant un període determinat. El rènting  inclou tot el referent al procés de compra del cotxe (matriculació, assegurança…) i incorpora totes les despeses de manteniment, revisions, impostos, possibles avaries, pneumàtics, etc. 

 

Qui pot contractar-ho?

Qualsevol empresa, autònom o particular pot fer un contracte de rènting. 

 

De quins cotxes puc disposar en rènting?

Pots aplicar el rènting a qualsevol cotxe. A Med1 disposem d’unes ofertes especials gràcies a l’acord de col·laboració amb BBVA, però si la teva opció és un altre cotxe que no surt a l’oferta, no hi ha cap problema en buscar-lo. 

 

Quins avantatges té el rènting de vehicle?

  • Sense desemborsament inicial: paga una quota fixa mensual constant. D’aquesta manera et permet tenir una millor planificació de tresoreria.
  • Possibles deduccions fiscals per a empreses i autònoms, ja que el rènting es considera una despesa i no una inversió.
  • Servei integral de manteniment en tallers homologats inclòs a la quota. No t’has de preocupar per les gestions associades al vehicle.  També inclou canvi de pneumàtics i servei de recollida i lliurament.
  • Assegurança a tot risc sense franquícia inclosa en la quota.
  • Ajuda legal i gestió de multes per part de l’empresa de rènting.
  • Vehicle de substitució en cas d’avaria del vehicle. (si es contracta prèviament).
  • Impost de matriculació i circulació inclosos.
  • Gestió d’ ITV inclosa.
  • Assistència en carretera 24 hores / 365 dies. 

Si necessites ampliar la informació sobre el rènting o està interessat en contractar-ne un, omple el següent formulari i un gestor de Med1 contactarà amb tu.

 

MEDONE SERVEIS, S.L.U (MED1 Serveis Financers), és Agent bancari del BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA, S.A. (BBVA).     Dades identificatives: NIF B-61910865; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 31642, foli 1, Inscripció 1ª, Full nº B-196.873.