Actualitat Med1

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Estalviar en temps de Covid-19 – Med1

L’estalvi en temps de coronavirus

4 juny 2020

La crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus ha sacsejat l'economia, però també ha suposat un canvi de mentalitat. Des de Med1 et donem uns consells per a estalviar quan l'economia es contreu a causa de la pandèmia.

Continuar llegint...
Seguim al teu costat. Ens adaptem a les teves necessitats.

Seguim al teu costat. Ens adaptem a les teves necessitats

4 maig 2020

L’impacte econòmic provocat per la COVID 19 en famílies i negocis és una realitat. Des de Med1 oferim solucions a mida als nostres clients i diverses avantatges per superar aquesta situació. Consulta-les.

Continuar llegint...
Finançament per a mitigar l’impacte de la COVID-19 – Med1

Finançament per a mitigar l’impacte de la COVID-19

7 abr. 2020

Med1, com a agent de BBVA, ofereix a particulars, autònoms i empreses línies de liquiditat per a ajudar a gestionar l'impacte econòmic del coronavirus.

Continuar llegint...
Actuacions Med1 davant el Coronavirus

Actuacions Med1 davant el Coronavirus

16 març 2020

En moments de dificultat i incertesa com aquests, el més important és la seguretat i el benestar dels nostres clients. Per aquest motiu, a Med1 disposem d’un pla de manteniment del servei per actuar amb efectivitat i agilitat segons les necessitats del moment.

Continuar llegint...
Com estalviar llum i aigua a final de mes – Med1

Com estalviar llum i aigua a final de mes

31 gen. 2020

Els petits desemborsaments que fem cada dia (llum, aigua, menjar o Internet, entre altres) fan efecte en la nostra economia a final de mes. A Med1 sabem el valor que té per a tu reduir aquestes despeses fixes i, per això, et volem proposar una sèrie de consells per entendre la importància que té que estalviïs a casa de cara a crear un coixí financer estable.

Continuar llegint...
Estalviar com a propòsit d’Any Nou – Med1

Estalviar com a propòsit d’Any Nou

13 gen. 2020

Una de les raons per les quals incomplim els nostres propòsits d'any nou és perquè els objectius no són prou concrets o no tenim un pla per a recolzar-los.

Continuar llegint...