Serveis i productes particulars

Vehicles de compra

Lexus NX 300H 2WD WG CP Business

Lexus NX 300H 2WD WG CP - BUSINESS

512,73 € al mes

Descompte 19%

Preu finançat: 512,73 € al mes

Descompte especial del 19 % ofert pel distribuidor Lexus Barcelona (NIPAUTO S.L) per als clients de Med1 i col·legiats del COMB
Les quotes de finançament són condicions especials que Med1 posa al teu abast gràcies a la seva condició d'agent bancari de BBVA.

Color:  Titanium         
Tapisseria:  Negra        
Combustible: Benzina       
Potència:   197 cv    
Cilindrada:    2500 cc       
Canvi: Automàtic        
Acabat: Business

Més informació


Avantatges de BBVA

Quotes calculades en base a finançar el 100% del preu al comptat del vehicle, a un termini de 8 anys i a un tipus d’interès fixe bonificat del 5 % (TIN), sense comissions d’obertura ni de estudi, amortització parcial o total 1,00% de l’import anticipat, amb domiciliació de nomina i assegurança de protecció de pagaments. La quota no inclou la prima de l’assegurança de protecció de pagaments.

Característiques de l'oferta

Descompte especial per a col·legiats del COMB i clients de Med1 per part del distribuidor Lexus Barcelona (NIPAUTO S.L.CIF: B62428438, c/Tuset nº 23, 08006 Barcelona). Les unitats són limitades i l'oferta comercial és vàlida fins al 30 de juny de 2021 o fins esgotar existències.

Descompte especial del 19 % ofert pel distribuidor Lexus Barcelona (NIPAUTO S.L) per als clients de Med1 i col·legiats del COMB Les quotes de finançament són condicions especials que Med1 posa al teu abast gràcies a la seva condició d'agent bancari de BBVA.

Informa't ara
gratuïtament i sense cap compromís